Kratkoročno iznajmljivanje apartmana

Naša osnovna delatnost je iznajmljivanje apartmana. Isključivo se bavimo izdavajem apartmana na kratak rok. Ovo praktično podrazumeva drastično povoljniju i diskretniju zamenu za hotelski apartmanski smeštaj. Stanovi kojima raspolažemo locirani su u užem i širem centru grada i birani su po specifičnim potrebama gostiju.

U ponudi imamo raznovrsne stanove u Novom Sadu za izdavanje na kraći i duži period, koji odgovaraju svim budžetima.  Naši apartmani su moderno opremljeni i izdaju se po povoljnijoj ceni nego sto bi ste platili hotel od 2 zvezdice sa većim prostorom i konforom, gde mozete da uživate u svim pogodnostima i pratećem sadržaju dok boravite u Novom Sadu.

slider-2

Prenoćište – Apartmani Novi Sad

Naši apartmani su idealan izbor za porodice i omladinu jer nude mnogo veći prostor i privatnost od bilo kog hotela.  Mi smo srećni da podelimo sa vama naše znanje i iskustvo da bi smo vam omogućili nezaboravan boravak u Novom Sadu.

U ponudi imamo različite kvadrature stanova od garsonjera do dvosobnih apartmana koji su predviđeni za boravak 1 do 8 osoba u jednom apartmanu.

Nudimo usluge smeštaja za manje grupe gostiju za seminare, konferencije, sportske događaje, kulturne manifestacije koje se održavaju tokom cele godine u  Novom Sadu.

Naši apartmani su locirani na različitim lokacijama. Svi stanovi opremljeni su u hotelskom stilu: peškirima, posteljinom i imaju opremljene kuhinje sa osnovnim posuđem.

Zašto odabrati naše apartmane?

Veliki broj naših apartmana je u novim zgradama sa novim nameštajem, za naše goste u većini apartmana je obezbeđeno parking mesto. Neki od apartmana su u istoj zgradi ili u blizini što najćešće pogoduje prilikom grupnih dolazaka. Smestaj Novi Sad apartmani poseduju posteljinu, peškire,  opremljenu kuhinju tako da  imate utisak kao da ste u svojoj kući, posebno su pogodni za duzi boravak.

Korisnici našeg smestaja su poslovni ljudi, omladina, porodice sa malom decom i starije osobe koje dolaze da se upoznaju sa čarima našeg grada Novog Sada. Smeštaj Novi Sad apartmane odlikuje moderan dizajn apartmana, kvalitet smestaja, čistoća kao i ljubazno osoblje koje vam stoji na raspolaganju.

U našem poslovanju je cilj a to je da svaki gost bude zadovoljan smeštajem i uslugom tokom boravka u nasim apartmanima.

WE SPEAK: ENGLISH, GERMAN, SPANISH & BULGARIAN

Rezervacija