Stanovi za izdavanje Novi Sad Exit

Ponovo počinje

Exit Festival

Novi Sad

Exit Festival u Novom Sadu i ove godine daje ti mogućnost nezaboravnog provoda.

Ponovo će najveće svetske zvezde obeležiti Jul u Novom Sadu na čuvenoj Petrovaradinskoj tvrđavi uz omiljeni repertoar pod vedrim nebom grada.

Budi i ti deo najluđe žurke na Balkanu pored samog Dunava sa 200.000 drugih fanova Exit festivala.

A evo kako to izgleda:

Пусти видео запис

Stanovi za izdavanje Novi Sad Exit

Ukoliko tražiš smeštaj za vreme exita za jednu ili više osoba, nudimo ti udobne, sigurne apartmane na više lokacija u užem i širem centru grada po najpovoljnijim cenama. Stan na dan ili duže za vreme Exit festivala omogući će ti prijatan boravak uz manju izdvojenu sumu novca za tebe i tvoje prijatelje.

Rezerviši karte, okupi društvo i kreni!

Icon Image

Opremljenost apartmana

Apartmani su potpuno opremljeni za jednu ili više osoba za kraći ili duži period, za više informacija poseti stranu naše kompletne ponude.

Icon Image

Cene apartmana

Cena se menja na osnovu broja osoba koji zakupljuju stan i broja noćenja na koji se stan rezerviše. Što je broj veći cena je manja.

Icon Image

Novi Sad Info

Ukoliko si prvi put u Novom Sadu, pre dolaska obavezno pokušaj da pronađeš što više informacija o Novom sadu kako bi avantura bila savršena i posle Exita.

Tokom Exita koji se održava sredinom jula kada nastupaju ttropski dani, mnogi se odluče za rashlađivanje na gradskoj plaži preko puta tvrđave gde se takođe svakodnevno održavaju žurke na pesku.

Pogledajte kako izgleda žurka na Štrandu:

Пусти видео запис

Rezerviši smeštaj za Exit na vreme