Izdavanje stana na nekoliko dana u Novom Sadu

Potreban vam je stan za duži period?

Naša osnovna ponuda jeste kratkoročno izdavanje stanova u Novom Sadu, međutim zbog velike potražnje iznajmljivanja apartmana na nešto duži period od samo jednog dana uspeli smo da izađemo u susret dragim gostima i pružimo mogućnost zakupa stana od minimalnog trajanja (nekoliko sati) pa do zakupa apartmana i na više od mesec dana.

Različite situacije mogu potražiti izdavanje stana na nekoliko dana u Novom Sadu i zato kod nas i dalje po najpovoljnijim cenama možete iznajmiti kompletno opremljen stan koji će praktično da vam zameni svopstveni dom za određeni period.

Stan za 5 dana

Ukoliko vam je potreban smeštaj za 5 dana za jednu ili više osoba preporučujemo da rezervaciju obavite što pre kako bi vam zakazali apartman za taj period za vama odgovarajući datum. Ukoliko niste znali, za ostanak od 5 dana u našim apartmanima osvajate popust od 25% ,više inormacija o samoj ceni možete dobiti pozivom na naš broj +381603017900.

Stan za 7 i više dana

Za zakup stana za nedelju dana ili i više takođe osvajate isti popust od 25% što itekako smanjuje cenu. U smeštaju prilagođenom za boravak duži od jedne nedelje dobijate sve što će vam biti potrebno za zakazani period. Ukoliko u toku boravka vam ipak zafali nešto uvek ste slobodni da nas o tome obavestite kako bi vam izašli u susret na vreme.

Stan za 30 i više dana

Za period od 30 dana ili i više cena se menja po dogovoru u zavisnosti koji period vam je tačno potreban i za koliko osoba. Za ovaj takoreći dugoročni zakup svakako ćemo vam obezbediti stan sa kompletno opremljenom kuhinjom i kupatilom sa veš mašinom. Naš cilj je da vaš boravak učinimo krajnje udobnim i komfornim za ovaj period zakupa.

Ukoliko želite da saznate nešto više o cenama izdavanja možete da posetite našu stranu cene stanova ili nas pozovete na +381603017900

Za više o opremljenosti stanova, parkingu, lokaciji posetite stranu naše ponude koju smo pripremili za vas.

Šta su naši gosti rekli o nama

unnamed

We’ve stayed 5 days at this apartment and can say that it was comfortable and cheap.

Adela Sardela

unnamed

Odlična usluga, udobnost na najvišem nivou, visoka profesionalnost.

Dragan M. Gavrilović