Iznajmljivanje stanova za Novu godinu

Izaberi najbolji provod za doček Nove godine!

Provedi doček Nove godine uz najbolji provod u jednom od najlepših gradova Evrope.

Spremi stvari, okupi društvo i dođi u Novi Sad gde je sve ostalo zagarntovano!

Iznajmljivanje stanova za Novu godinu

Kao jedna od najpopularnijih destinacija za proslavu Nove godine širom Evrope je svakako Novi Sad!

Grad koji će ispuniti sva očekivanja i zacrtati večne uspomene u pamćenje svih nas bez obzira da li Novu godinu proslavili na trgu u centru grada među hiljadama posetilaca, u nekom od bezbroj kafića i diskoteka ili se ipak odlučili na neku mirniju varijantu uz večeru i laganu muziku u nekom od brojnih novosadskih restorana.

Magija novogodišnje večeri pruža uzbuđenje i euforiju koja se ne da tek tako ignorisati i zato svako od nas želi da donese najbolju odluku da upravo to veče provede na nesvakidašnji način.

Ukoliko se odlučite za siguran provod i dođete u Novi Sad sa veće udaljenosti biće vam potreban smeštaj. Kao ponosni domaćini ovog grada nudimo vam udobne stanove  koji će vas toplo i prijatno smestiti za vreme zimskih praznika po najpovoljnijoj ceni u gradu!

Nova godina u Novom Sadu

Novi Sad je već početkom decembra potpuno okićen i ukrašen grad, kada počinje i poznati Winter Fest u centru grada i naravno popularna Ledena šuma u Dunavskom parku.

Proslava novogodišnje večeri u našem gradu daje veliki izbor mesta na kojima možete dočekati Novu godinu na spektakularan i nezaboravan način uz vrhunsku muziku, lep ambijenat i odabrano društvo.

Winter Fest

Omiljeni zimski festival među svim Novosađanima i svim gostima našeg grada je Winter Fest.

Održava se cela dva meseca na gradskom trgu, počinje početkom decembra i traje sve do početka februara.

Ono što je karakteristično za Winter Fest u Novom Sadu je svakako pregršt raznih manifestacija, pevanje dečijeg hora na raspevanoj novogodišnjoj jelci, razni poznati novosadski DJ-evi na bini ispred spomenika Svetozara Miletića, vožnja fijakerima i još mnooogo toga!

Srećna Vam Nova ...!