Futoški Put 40
Novi Sad, 021000
Telefon :
060 301 79 00
Viber
+381603017900STANOVI ZA NOVU GODINU


Izaberi najbolji provod za doček Nove godine!

Provedi doček Nove godine uz najbolji provod u jednom od najlepših gradova Evrope.
Spremi stvari, okupi društvo i dođi u Novi Sad gde je sve ostalo zagarntovano!

Nova godina u Novom Sadu

Novi Sad je već početkom decembra potpuno okićen i ukrašen grad, kada počinje i poznati Winter Fest u centru grada i naravno popularna Ledena šuma u Dunavskom parku.

Novogodišnje veče

Proslava novogodišnje večeri u našem gradu daje veliki izbor mesta na kojima možete dočekati Novu godinu na spektakularan i nezaboravan način uz vrhunsku muziku, lep ambijenat i odabrano društvo.


izdavanje stanova za novu godinu


Iznajmljivanje stanova za Novu godinu


Kao jedna od najpopularnijih destinacija za proslavu Nove godine širom Evrope je svakako Novi Sad! Grad koji će ispuniti sva očekivanja i zacrtati večne uspomene u pamćenje svih nas bez obzira da li Novu godinu proslavili na trgu u centru grada među hiljadama posetilaca, u nekom od bezbroj kafića i diskoteka ili se ipak odlučili na neku mirniju varijantu uz večeru i laganu muziku u nekom od brojnih novosadskih restorana. Magija novogodišnje večeri pruža uzbuđenje i euforiju koja se ne da tek tako ignorisati i zato svako od nas želi da donese najbolju odluku da upravo to veče provede na nesvakidašnji način. Ukoliko se odlučite za siguran provod i dođete u Novi Sad sa veće udaljenosti biće vam potreban smeštaj. Kao ponosni domaćini ovog grada nudimo vam udobne stanove koji će vas toplo i prijatno smestiti za vreme zimskih praznika po najpovoljnijoj ceni u gradu!Novi Sad Winter Fest
Omiljeni zimski festival među svim Novosađanima i svim gostima našeg grada je Winter Fest.

Održava se cela dva meseca na gradskom trgu, počinje početkom decembra i traje sve do početka februara.

Ono što je karakteristično za Winter Fest u Novom Sadu je svakako pregršt raznih manifestacija, pevanje dečijeg hora na raspevanoj novogodišnjoj jelci, razni poznati novosadski DJ-evi na bini ispred spomenika Svetozara Miletića, vožnja fijakerima i još mnooogo toga!


Više o Winter Festu >>
Srećna Vam Nova ...!


Days
Hours
Minutes
Seconds


Rezervišite Odmah

Za više informacija i rezervacije kliknite pozovite na broj koji se nalazi na nšoj kontakt strani.


KONTAKT