Futoški Put 40
Novi Sad, 021000
Telefon :
060 301 79 00
Viber
+381603017900

Noćni provod u Novom Sadu

Noćni provod u Novom Sadu

Zašto je najbolji noćni provod u Novom Sadu?

Poznato je da je Novi Sad jedan od najpopularnijih gradova na Balkanu kada je u pitanju noćni provod. Veliki broj diskoteka, klubova, splavova i barova se nalazi na više lokacija u gradu.  Počevši od ulice Laze Telečkog koja se već duže naziva ulicom najboljeg provoda. Cela ulica je ispunjena velikim brojem klubova među kojima su Cafe club Cuba Libre, London, Dva anđela, Lazino tele, Cactus, i mnogi drugi. Razlikuju se po ambijentu i vrsti muzike kako bi svako pronašao ono što mu najviše odgovara. I zato je najbolji noćni provod u Novom Sadu

Noćni provod u Novom Sadu

Noćni provod u Novom Sadu

 

Jedan od najpopularnijih clubova je Club Giardino na krovu Bazara u centru grada. Club koji je preko dana prava oaza sa najlepšim pogledom na ceo grad. Veoma prijatan ambijent za popodnevni izlazak na ručak ili piće sa porodicom i najbližnjima. Dok je noć u njemu asocijacija za dobar provod uz najbolju živu muziku. Noćni život u Novom Sadu tokom leta jednako se održava i na poznatim splavovima na Dunavu : Cristal, Dva Galeba, Ski bar i drugi. Veliki broj omladine se svako veče druži i provodi na svojim omiljenim mestima koji svoje ime promovišu kroz najbolji noćni život u gradu.

Zahvaljujući nezaboravnom provodu Novi Sad je postao jednako privlačan i mladim ljudima van Vojvodine. Ono što vrhunski izlazak čini je na prvom mestu pozitivno društvo pa zatim muzika i ambijenat.

Većina već pomenutih mesta za provod i mnoga druga u Novom Sadu svakog vikenda organizuju živu muziku među kojima su često i zvezde sa domaće scene.

Noćni provod u Novom Sadu


Recommended Posts

Comments

  1. […] Kako smo već počeli priču o dobrom provodu verujući turisima smemo da kažemo da je Novi Sad definitivno jedan od najpopularnijih gradova u regionu koji obećava dobru zabavu. Uverite se i sami u Noćni provod u Novom Sadu. […]

Comments are closed.