Futoški Put 40
Novi Sad, 021000
Telefon :
060 301 79 00
Viber
+381603017900PRIVATNO IZDAVANJEPrivatno izdavanje apartmana u Novom Sadu

Privatno izdavanje na kraći period predstavlja jednu od osnovnih osobina naše ponude što nas izdvaja od mnogih drugih.
Ako tražite baš ovakvu vrstu rentiranja boravka na pravom ste mestu jer ćemo u celosti da vam predstavimo dobre strane privatnog smeštaja.

Sama reč privatno znači lično!
Najveća razlika je u tome što vam mi izdajemo naš stan na dogovoreni period koji je opremljen da vam bude druga kuća tj. postaje vaš stan i jedino vi imate pravo na njegovo apsolutno korišćenje bez deljenja sobe, kuhinnje ili kupatila sa ostalim gostima koji su za vas potpuni neznanci.Manje košta

Ukoliko se odlučite da zakupite stan preko agencije budite svesni da je to skuplja varijanta pa čak i do 30%, posrednik je tu samo da vas spoji sa vlasnikom.
U našem slučaju vi plaćate vlasniku mnogo manji iznos zakupa zbog direktnog kontakta.

Svi stanovi u oglasima ovog načina izdavanja izgledaju manje više slično i sličnih su kvadratura. Ako se pitate zašto su neki od njih skuplji a neki jeftiniji i ako su razlike samog apartmana beznačajne ovo vam je razlog.
Ukoliko sumnjate u sam način privatnog rentiranja sopstvene nekretnine proverite vebsajt i društvene mreže, rubriku utisaka – recenzije izabrane ponude kako biste se uverili u njenu realnost.Brža procedura

Početak same potražnje smeštaja je vaš posao i odlučujete se prema svojoj volji. Ukoliko nama budete pružili vaše poverenje mi ćemo vam uzvratiti prijatnom dobrodošlicom.
Pozivom na telefon dobijate direktno domaćine spremne da vam izvrše rezervaciju na vama potrebni period. Na dogovoreni datum i vreme dočekuje vas osoba dužna da izvrši useljenje. Bez komplikacija, čekanja, dodatnih pitanja vi dobijate ključ. Ukoliko ste prvi put naši gosti odlazite zajedno u stan. Ukoliko ste već bili kod nas sami odlazite u već poznati apartman. Brzo i prosto zar ne?

Svi kontakt brojevi, adresa i upit formular nalaze se na stranici Kontakt.Dostupnost domaćina

Bez posrednika vi dolazite u direktan odnos sa vlasnikom.

Mnogi koji dolaze u Novi Sad nemaju rodbinu, prijatelja ili poznanika u ovom gradu, tako da često postajemo oni sa kojima mnogi ostvare prvi kontakt u trenutno nepoznatoj okolini. Iz tog razloga postavljamo se kao prijatelji jer želimo da vam budemo što bolji domaćini.

Još jedna dobra strana ovakvog tipa prenoćišta ali ne i manje bitna je ta što uvek možete da se obratite za bilo kakvu pomoć ili preporuku. Kako smo već naveli u našoj ponudi tu smo za vas da vam izađemo u susret. Bez bezpotrebnog ometanja, zivkanja i posećivanja sa naše strane imate apsolutni mir i diskretnost ali vi uvek možete da se obratite nama za bilo kakvu nepravilnost, zahtev ili potrebštinu u apartmanu.

Pružamo vam privatno izdavanje naših stanova što znači brža procedura, manja cena, veća udobnost i bolji odmor. Proverite zašto imamo toliko zadovoljnih gostiju koji se uvek vraćaju kod nas.Pogledajte Cene stanova za privatno izdavanje u Novom Sadu!


CENE