Futoški Put 40
Novi Sad, 021000
Telefon :
060 301 79 00
Viber
+381603017900PONUDAZašto da odaberete našu ponudu?

Naša osnovna ponuda vama su jeftini stanovi na dan, odnosno Izdavanje stana na kraći rok u Novom Sadu. Ovo praktično podrazumeva drastično povoljniju i diskretniju zamenu za hotelski apartmanski smeštaj.


Opremljenost Stanova

Ono što je suština naših apartmana koje oblikujemo kako bi zadovoljili osnovne vaše potrebe je naravno opremljenost kao jedno od ključnih faktora koje zahtevate pri odabiru stana.
Moderan dizajn, čistoća, udobnost i komfor je start naše ponude.
Naša prenoćišta koja su spremljena za vas opremljena su sa potpunom unutrašnjosti:


Soba:

Krevet

Trpezarijski sto i stolice

TV

Orman

Kuhinja:

Šporet

Frižider

Zamrzivač

Sudopera

Plitki i duboki tanjiri

Šerpe

Čaše

Šolje

Džezva

Escajg

Kupatilo:

Kada ili tuš kabina

Lavabo

WC šolja

Sa ili bez veš mašine

Ostalo:

Posteljina

Peškiri

Proizvodi za higijenu (sapun, wc papir, sunđer i detrdžent za suđe)


  • Ukoliko vam je potrebno još nešto mimo gore navedenih stavki uvek nas možete dodatno kontaktirati i obavestiti a mi ćemo se potruditi da vam izađemo u susret u što kraćem roku.

Lokacija Stanova

Zbog različitih razloga vašeg dolaska u ne tako mali Novi Sad obezbedili smo vam smeštaj na više lokacija u neposrednoj blizini centra a opet dovoljno daleko za vaš mir i odmor bez gužve i ometanja.

Dugogodišnji boravak u ovom gradu omogućio nam je da upoznamo sve ulice, gradske ustanove,, privatne i državne škole, bolnice, akademije kao i kompletnu zabavu (festivali, manifestacije, koncerti i dr.) koja se održava u našem gradu tokom cele godine. U zavisnoti od vaših potreba tu smo da vam preporučimo lokaciju stana, da vas uputimo u vama možda nepoznatu mapu grada odnosno, pomognemo u snalaženju.


Parking

Svaki treći gost pri rezervaciji postavi pitanje da li apartman poseduje svoj parking, koliko će mu auto biti bezbedan i da li se sve to dodatno plaća.
Zahvaljujuči mirnoj okolini ispred stana uvek imate slobodnih parking mesta, a svoj auto možete da vidite i sa prozora stana. Potpuno je bezbedno i besplatno.


Izdavanje stana na kraći rok u Novom Sadu

Dozvoljeni period zakupa

Slogan Stan na dan predstavlja zakup na samo jedan dan, međutim, mi vam nudimo različite apartmane za rentiranje na kraći i duži period.

Izdavanje stana na kraći rok u Novom Sadu odnosno, Stan na dan možete iznajmiti na:

  • Nekoliko sati
  • Dan
  • Više dana
  • Nedelju
  • Mesec

Vi rezervišete apartman na period koji je vama potreban u bilo koje doba godine.


Niste sigurni na koji period vam je potreban smeštaj?

Mnogi gosti žele da znajme stan ali ne mogu garantovano da tvrde za koji period jer to u nekim slučajevima nije do njih. Tada je potrebno iznajmiti stan na minimalni zagarantovani period i nakon toga produžavati zakup po potrebi.

Dozvoljeni broj osoba u jednom apartmanu

Imamo različite kvadrature stanova od garsonjera do dvosobnih apartmana koji su predviđeni za boravak 1 do 8 osoba u jednom apartmanu.
Za seminare, konferencije, sportske događaje i kulturne manifestacije traženo je rentiranje za više osoba.
Za grupne posete koje su česte pružamo mogućnost iznajmljivanja više stanova u blizini po jednakim cenama.

Povoljnost

Kada je u pitanju dolazak radi odmora, zabavnog programa i sl. ne razmišljate mnogo o uštedi mada ni tada nije potrebno izdvojiti veliku sumu novca za skupa prenoćišta koja će vam svakako služiti samo za spavanje i mesto gde da odložite stvari.
Ukoliko vam je potrebno mesto za dnevni boravak radi posla ili drugih bitnih i važnih stvari itekako gledate da dobijete pre svega mir i naravno pristojnu cenu za izdavanje.

Upravo zato naša ponuda odgovara svim budžetima. Naši apartmani se izdaju po povoljnijoj ceni nego sto bi ste platili hotel od 2 zvezdice.
Jeftine cene + popusti uštedeće vam i popriličnu svotu koju ste odlučili da nerado odvojite za bilo koju vrstu noćenja.
Uz uštedu i sa većim prostorom i komforom možete da uživate u svim pogodnostima i pratećem sadržaju dok boravite u našem gradu.

Za više informacija posetite stranu Cene stanova.

u pola cene


Vaši Domaćini

Kada se odlučujete za izdavanje stana na kraći rok u Novom Sadu treba da razmišljate i o onima koji vam tu mogućnost i nude kako bi izbegli razno razne neprijatnosti počevši od lošeg stava, nezainteresovanosti za bilo koju vrstu prilagođavanja vašim zahtevima pa da ne spominjemo laži i prevare.
Mi ne želimo da vam budemo samo domaćini i da se naš odnos na tome i zaustavlja. Želimo i trudimo se da vam postanemo i prijatelji, uputimo, preporučimo, informišemo i savetujemo. Izađemo u susret i u svakoj situaciji pomognemo što je više moguće.
Zadovoljni korisnici našeg smeštaja su poslovni ljudi, omladina, porodice sa malom decom i starije osobe koje dolaze da se upoznaju sa čarima Novog sada.
Mi smo srećni da podelimo sa vama naše znanje i iskustvo da bi smo vam omogućili nezaboravan boravak.

Naš cilj je da svaki gost bude zadovoljan smeštajem tokom boravka u našim stanovima.