Futoški Put 40
Novi Sad, 021000
Telefon :
060 301 79 00
Viber
+381603017900

AquaPark Petroland

AquaPark Petroland u blizini NS

Kada nastupe vreli dani pronađite sebi mesto koje će vam pružiti pravo osveženje uz vrhunsku zabavu. Mi vam predlažemo da to bude već uveliko poznat i popularan AquaPark Petroland.


AquaPark Petroland koji se nalazi u Bačkom Petrovcu na samo 35 kilometara od Novog Sada, izgrađen je 2011. godine.  Od tada kao najmodernije opremljeni AquaPark na Balkanu ostaje omiljena atrakcija za decu i pravo zadovoljstvo za odrasle. Prepun bazena za sve uzraste sa raznovrsnim toboganima, velikim vodenim zamkom i sa mnogim drugim vodenim aktivnostima nudi zabavu koja traje ceo dan. U sklopu ovog parka na površini od 20ha pored prelepih plaža nalazi se veliki broj kafića, sportskih terena za odbojku, košarku, fudbal, fitnes sprave i mnogo toga drugog. Za one koji nisu ljubitelji hladne vode postoje bazeni sa geotermalnom vodom temperature veće od 40 stepeni.

AquaPark Petroland

AquaPark Petroland, Sve što tražite na jednom mestu…

Petroland

Ukoliko dolazite iz nekih daljih gradova radi drugih obaveza odlučite se za dnevno rentiranje stana u blizini AquaParka Petroland i usput odvojite vreme za sebe i svoju porodicu ili prijatelje, provedite vreme zajedno na ovom fantastičnom mestu a ako već jeste dođite nam ponovo

Priuštite sebi odmor a za svoju decu nezaboravnu avanturu, rashladite se i super zabavite.


Recommended Posts