Futoški Put 40
Novi Sad, 021000
Telefon :
060 301 79 00
Viber
+381603017900

CaliVita Novi Sad

CaliVita Novi Sad

CaliVita Novi Sad je kompanija koja proizvodi visoko kvalitetne proizvode za očuvanje zdravlja. Dugim postojanjem od 20 godina stekla je poverenje velikog broja korisnika i zahvaljujući vernom trudu i radu danas postoji u više od 30 zemalja.

Zašto CaliVita Novi Sad

Verovatno vam je već dosadilo konstantno reklamiranje uvek nekih najnovijih i unikatnih preparata putem različitih medija koji su verujući predstavljanju čudotvorni za sve što vam je potrebno a kasnije se ispostavi kao još jedna prevara koja ne dostigne dugo postojanje. To je zbog toga što se mnoge novopostojeće kompanije odlučuju za samo jedan preparat i fokusiraju na njegovu prodaju dobro znajući da je upotrebom jednog preparata nemoguće dostići kompletan i zdrav balans orgnizma. CaliVita vam pruža mogućnost upotrebe više potpuno priprodnih proizvoda namenjenim različitim potrebama kako bi korišćenje dostiglo kompletno zadovoljstvo korisnika.

Proizvodi

CaliVita proizvodi više vrsta izuzetno kvalitetnih proizvoda za održavanje i poboljšanje zdravlja poput  vitamina, dodataka ishrani koji igraju važnu ulogu za naše zdravlje kako za odrasle tako i za decu koja su češće izloženija virusima i bakterijama. Jednako je uspešna i u proizvodnji delotvornih, prirodnih kozmetičkih preparata i uređaja za negu kože i kose, kao i različitih ekoloških preparata za čistu kuću bez isparavajućih hemijskih supstanci podržano od strane US EPA.

Kvalitet

Već pomenuti visoki kvalitet proizvoda je i najviše zaslužan za dobru saradnju između kompanije i korisnika. Svi proizvodi kompanije CaliVita su od početka stvaranja pa do krajnjeg rezultata i dolaska u ruke korisnika ispraćeni sa preko 12000 različitih testova od strane više rigoroznih Evropskih i Američkih kontrola. Proizvodi su propisani svim zdrastvenim standardima i prate najnoviji razvoj medicine.

Cene

Veoma pristupačne cene koje se kreću u zavisnosti od izabranog proizoda. Uz česte akcije i pakete imate priliku da pri kupovini uštedite.

Poslovne mogućnosti

Osim kupovine CaliVita vam pruža i mogućnost finansijske nezavisnosti. Veoma lako možete da ostanete cenjeni član CaliVita porodice i ostvarite prihod. Učlanite se popunjavanjem formulara i postanite deo kompanije a vremenom ostvarite pasivnu zaradu. U prvim koracima dobijate mentora koji vas upućuje i uz prave savete usmerava u posao tako da niste sami. Koristeći proizvode moći ćete da najbolje predstavite proizvode bliskim ljudima jer iz iskustva imaćete dovoljno reči da opišete kvalitet i delotvornost preparata i uređaja. Kao član automatski ostvarujete 25% popusta na kupovinu. Ostvarite široku mrežu potrošača i zaradite.

CaliVita Novi Sad nalazi se u ulici Ive Ćipika 18.

Za sve dodatne informacije pozovite 021/403-247

Ili posetite zvanični sajt CaliVita.rs

 


Recommended Posts