Futoški Put 40
Novi Sad, 021000
Telefon :
060 301 79 00
Viber
+381603017900

Centar Dr. Tasić

Centar Dr. Tasić NS

Savršeni sistem organizma čoveka pokazuje koliko smo zapravo fascinantna bića. Međutim od sve modernijeg i bržeg načina života često se srećemo sa raznim vrstama bolesti a neki ih dobro poznaju i od rođenja. Kada medicina dođe do kraja i uz svu svoju nauku postane nemoćna tada nastupa Centar dr. Tasić u Novom Sadu. U pitanju je jedan čovek koji sa metodama poput: bioenergija ili psihoenergo terapija, akupunktura, akupresura, fitoterapija, hiropraktika i dr. dostiže odlične rezultate.

Centar Dr. Tasić

Centar Dr. Tasić NS

Prenoseći energiju na bolesni organizam on pokreće doktora u organizmu koji sam sebi stvara lek. Na taj način postiže zalečenje ili potpuno izlečenje organizma koje je trajno, na taj način uspeva da izleči bolesti koje su za medicinu bile neizlečive poput tumora, karcinoma, cerebralne paralize, retardacije, psihomotorike, dijabetesa i dr. Potrebno je i pomenuti da ove vrste lečenja nikako nisu loše za zdravlje i ne ostavljaju nikakve loše posledice. Svi koji dođu u Centar dr. Tasić u Novom Sadu očekuju brze rezultate jer već iznevereni i razočarani postaju brzo i skeptični, ali jasno je da za svako lečenje postoji terapija koja teško može da za samo nekoliko dana da rezultate mada doktoru Tasiću ni to nije strano jer upravo i takvi slučajevi se dešavaju.

Centar. Dr. Tasić u Novom Sadu

Prenoseći energiju na organizam, debalans energije u obolelom delu tela dovodi u balans i tako uspeva da pokrene organizam da sam sebe leči. Uspešnost ovog centra dokazuju sami pacijenti koji su se zahvaljujući metodama dr. Tasića uspešno izlečili i koji ga iz srca preporučuju….

Centar Dr. Tasić Novi Sad

Dolazak u Novi Sad radi lečenja u centru dr. Tasića predstavlja i ostajanje u gradu na duži period, međutim u veoma neposrednoj blizini centra dr. Tasića nalazi se povoljan stan-garsonjera koja će pružiti neophodan mir uz sve uslove za normalan boravak.

Centar dr. Tasić nalazi se u ulici Branka Ćopića br.1 Novi Sad

Kontakt telefon: 0216400970

Save


Recommended Posts

Comments

  1. […] Centar Dr. Tasić Novi Sad – Branka Ćopića 1. Telefon: 021/ 640 09 70 […]

Comments are closed.