Futoški Put 40
Novi Sad, 021000
Telefon :
060 301 79 00
Viber
+381603017900

Ginekološka ordinacija Višnjevac

ginekološka ordinacija višnjevac

Svakodnevnica koja čini život neretko nas tera da zdravlje olako shvatamo… Nezdrava hrana i nimalno aktivan način života za pojedince zaista može da predstavi opasnost po zdravlje. Svi govorimo kako nam je zdravlje na prvom mestu a mnogi od nas skoro ništa ne čine kako bi upravo to zdravlje i sačuvali.

Žene kao nežniji pol treba mnogo više da se trude u očuvanju svog zdravlja. Redovne kontrole kod ginekologa često mogu da zaustave različite tipove bolesti poput infekcija, bakterija, upala i mnogih drugih … Zato ženama predstavljamo i naravno među mnogim poznatim ordinacijama izdvajamo Ginekološku ordinaciju Višnjevac u Novom Sadu.

Ginekološka ordinacija Višnjevac je mnogo poznata u Novom Sadu i okolini. Većina pacijenata sa zadovolljstvom ih preporučuje drugima naravno iz istog razloga smo i mi došli do saznanja o preofesionalizmu njihovih doktora.

Počevši od osnovnih pregleda, vađenja testova, lečenja i otklanjanja raznih tegoba pa sve do vođenja trudnoće i samog porođaja.

Pregledi u trudnoći

Vest koja nam donosi najveću radost je takođe i vest koja nam predstavlja i veliku brigu.

Za vođenje trudnoće najbitnije je izbarati dobrog doktora koji će pre svega brinuti o vašem zdravlju i zdravlju vašeg deteta i naravno najbolje vas uputiti u svaku nedoumicu.

Pregledi se obavljaju jednom mesečno, vaginalno i ultrazvučno na 4D.

Klinika Višnjevac prosečno godišnje iznese preko 400 trudnoća.

Ostali pregledi

Za sve ostale preglede i pitanja najbolje je kontaktirati ordinaciju i po potrebi zakazati pregled.

Kontakt i Adresa

Ginekološka Ordinacija Višnjevac u Novom Sadu se preselila sa adrese Braće Ribnikar 53/1 na adresu Opšta bolnica GEA Laze Lazarevića 28.

Broj telefona: +381 21 542363

Ginekološka ordinacija Višnjevac

Овај приказ слајдова захтева јаваскрипт.


Recommended Posts

Comments

  1. […] Ginekološka ordinacija Višnjevac Novi Sad – Telefon: 021/ 654 01 30 […]

Comments are closed.